EVRENSEKİZSPOR 2019-2020 SEZONU AÇILIŞINI YAPTI

EVRENSEKİZSPOR  2019-2020 SEZONU AÇILIŞINI YAPTI

EVRENSEKİZSPOR 2019-2020 SEZONU AÇILIŞINI YAPTI

Evrenspor Kulüp Başkanı Kadir KAPLAN 2019 – 2020 döneminde mücadele etmekte olduğumuz süper amatör ligine iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

29.09.2019 tarihinde Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa NALBANT, Kulüp Başkanı Kadir KAPLAN, Kulüp Yönetimi Halil ÖZMEN, Rahmi OSKAY, Mustafa ZENGİN, Yakup EKŞİ ve Engin BEKÇİ, futbolcular ve kalabalık bir sporsever topluluğu katıldı. Açılış kurban kesilerek, dua edilerek yapıldı. Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanının konuşmalarının  ardından Kentspor ile hazırlık maçı yapıldı. Maç Evrensekizspor’un  üç – iki galibiyeti ile sonuçlandı. Kulüp Başkanı Kadir KAPLAN yaptığımız hazırlık maçları ile eksiklerimizi gördük bundan sonra daha iyi bir Evrensekizspor olacak, hedefimiz şampiyonluk dedi.